Afdelingschef Productie

Afdelingshoofd Productie

Wil jij als betrokken Afdelingshoofd Productie leiding geven aan de productieorganisatie bij het realiseren van het productieplan, zowel kwalitatief als kwantitatief? Zit techniek in jouw bloed en weet jij jouw technische inzicht in te zetten? Dan zou dit wel eens jouw nieuwe functie kunnen zijn!

 

Wat een Afdelingshoofd Productie dagelijks doet:
Als Afdelingshoofd Productie ben je verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en controleren van alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats, waarin uiteenlopende bewerkingen plaatsvinden die een grondige kennis van en vaardigheid in de diverse technieken vereisen.

 

In deze functie zal jij leidinggeven aan met name constructiebankwerker/lassers en heb je ook nauw overleg met de Productiemanager. Jij houdt je bezig met het organiseren van de inzet van mensen en middelen ter plaatse zodat alles zoals gepland verloopt. Ook draag je bij aan de optimalisatie van het productieproces.

 

Kortom: een verantwoordelijke en uitdagende functie. Daarom vragen wij van jou:

  • Technische opleiding op HBO niveau, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde;
  • Affiniteit met techniek en productieprocessen;
  • Enkele jaren ervaring in een aansturende of leidinggevende functie;
  • Ervaring binnen een productie-omgeving, bij voorkeur in de metaalindustrie;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit.

 

Dit krijg jij er voor terug:

  • Een verantwoordelijke en zelfstandige rol met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën en initiatieven;
  • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een prettige werksfeer in een enthousiast en gemotiveerd team;
  • Start met tijdelijke dienstverband van 1 jaar, waarna mogelijkheid tot vast dienstverband.


Werken bij Jansens & Dieperink

Jansens & Dieperink is een financieel sterk familiebedrijf en bestaat 75 jaar. We zijn actief in het ontwerp, de fabricage en de assemblage van silo’s en blenders van aluminium en RBS. Klanten zijn internationale kunststof producenten en internationaal werkende ingenieursbureaus. Zij hebben een leidende marktpositie. Jansens & Dieperink investeert voortdurend in hoogwaardige productietechnologieën om de kwaliteit van het eindproduct te verhogen. Door de jarenlange expertise en projectreferenties in meer dan 70 landen kunnen wij optimale kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Het ontwerp en de productie vindt plaats in de moderne fabriek in Zaandam. Als expert assembleert Jansens & Dieperink op de bouwplaats van de klant in het buitenland.

Interesse in deze functie als Afdelingshoofd Productie?

Mail dan je cv en een korte motivatiebrief naar: d.polat@jansensanddieperink.com. We horen graag van je! Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan met mevrouw Dilek Polat, Human Resources Manager. Zij is telefonisch bereikbaar op 075-6168555/075-7601822

Voor meer informatie kun je ons ook bezoeken op onze website: www.jansensanddieperink.com.

Reageren
Geslacht: Man Vrouw
Neem contact met mij op via: Telefoon E-mail
Curriculum Vitae
Stuur mij een kopie van mijn sollicitatie: