Site Managers buitenland

Jansens & Dieperink is een financieel sterk familiebedrijf en bestaat ruim 70 jaar. Zij zijn actief in het ontwerp, de fabricage en de assemblage van silo’s en blenders van aluminium en RVS. Klanten zijn internationale kunststofproducenten en internationaal werkende ingenieursbureaus. Zij hebben een leidende marktpositie. J&D investeert voortdurend in hoogwaardige productietechnologieën om de kwaliteit van het eindproduct te verhogen. Door de jarenlange expertise en projectreferenties in meer dan 70 landen kunnen zij optimale kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Het ontwerp en de productie vindt plaats in de moderne fabriek in Zaandam. Als expert assembleert J&D op de bouwplaats van de klant in het buitenland. Om aan de groeiende vraag tegemoet te kunnen komen zoeken wij enkele

Site Managers buitenland

Ondernemer, helikopter view, hands on

In deze internationale functie ben je verantwoordelijk voor de assemblage op de klantlocatie en de oplevering van het project. Na de korte voorbereiding in Nederland, heb je op de bouwplaats van de klant (de construction site) de totale regie over de uitvoering en oplevering. Je rapporteert aan de Manager Project Department en werkt nauw samen met de Bouwplaatscoördinatoren. Tot je kerntaken behoren:

 • Leidinggeven aan Nederlandse lassers en lokaal personeel
 • Uitvoering geven aan projectbudget, -planning en de kwaliteitsnormen
 • Organiseren inzet van mensen en middelen ter plaatse
 • Communicatie met de opdrachtgever

 

Wij zoeken een ondernemer met technisch inzicht en het vermogen internationale projecten zelfstandig te leiden. Jouw profiel:

 • Technische opleiding op HBO niveau, bij voorkeur richting bouwkunde, werktuigbouwkunde of civiele techniek
 • Internationale projectervaring in de petrochemie of bijvoorbeeld staalbouw
 • Kunnen omgaan met lange werkdagen en hoge werkdruk gedurende de uitvoering van het project
 • Pragmatische projectleider
 • Je wilt op projectbasis veel in het buitenland zijn (max. 2 maanden per project, totaal 8 maanden per jaar)
 • Sterke persoonlijkheid die houdt van uitdagingen
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift

 

Geboden wordt een verantwoordelijke en zelfstandige rol met grote impact op de marktpositie van J&D. Leidinggeven aan zeer uiteenlopende internationale projecten in een verscheidenheid aan landen. De mogelijkheid tot het bieden van hoge kwaliteit met een unieke oplossing. Na elk project van ongeveer 2 maanden een aantal weken vrijaf.

Interesse? Indien u wilt solliciteren naar deze functie, stuurt u ons dan per email uw c.v. met een toelichting, waarom u interesse heeft in deze functie. Ons e-mailadres is: r.beeldman@jansensanddieperink.com. Voor meer informatie kunt u ook bellen met Ruud Beeldman, Human Resources Manager. Hij is telefonisch bereikbaar op 075-6168555/ 6504064 (overdag) of 072-5899704/ 06-29582588 (’s avonds/weekend).

Reageren
Geslacht: Man Vrouw
Neem contact met mij op via: Telefoon E-mail
Curriculum Vitae
Stuur mij een kopie van mijn sollicitatie: