Onderhoudsmonteur Elektrotechniek

Jansens & Dieperink in Zaandam ontwikkelt, fabriceert en installeert aluminium silo's,  blenders en andere producten voor de internationale petrochemische industrie. Het is een technisch hoogwaardige onderneming, welke op haar terrein een wereldnaam heeft verworven. De marktpositie is goed. Onze huidige klanten zijn de producenten en verwerkers van vaste kunststoffen over de hele wereld. Wereldwijd agentennetwerk. Meer dan 90% van de omzet wordt geëxporteerd. Het personeelsbestand bedraagt ongeveer 120 medewerkers.

 Binnen het bedrijf is op de Technische Dienst een vacature ontstaan voor een

ONDERHOUDSMONTEUR ELEKTROTECHNIEK

 

Werkzaamheden:

Als onderhoudsmonteur Elektrotechniek zul je je bezighouden met het onderhoud aan de productieapparatuur en de elektrotechnische installaties binnen de organisatie. Daarnaast zul je ook verschillende storingen oplossen en reparaties uitvoeren. Deze job is veelzijdig en technisch zeer uitdagend, want de organisatie werkt met moderne productieapparatuur en besturingstechnieken.

Functie-eisen:

Je dient te beschikken over:

  • een afgeronde MBO-opleiding (zoals Elektrotechniek of Mechatronica);
  • minimaal 3 jaar passende werkervaring;
  • een flexibele en servicegerichte instelling;
  • zelfwerkzame persoonlijkheid.

Wat wij bieden:

Een zelfstandige en interessante functie in een internationaal werkend bedrijf. Werkend binnen een klein team heb je een grote eigen verantwoordelijkheid. Het salaris is afhankelijk van uw kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij:

  • marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;
  • start met een tijdelijk dienstverband van één jaar, waarna mogelijkheid tot vast dienstverband;
  • CAO Metaalnijverheid (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij fulltime dienstverband, 8% vakantiegeld, goede pensioenregeling e.d.).

Uw sollicitatie:

Wil je je sollicitatie mailen naar: d.polat@jansensanddieperink.com? Naast je c.v. ontvangen wij graag een nadere motivatie waarom je interesse hebt in onze vacature.

Informatie:

Voor meer informatie kan je onze website bezoeken: www.jansensanddieperink.com. Je kan ons ook bellen voor meer informatie (tel.nr. 075-6168555).

Reageren
Geslacht: Man Vrouw
Neem contact met mij op via: Telefoon E-mail
Curriculum Vitae
Stuur mij een kopie van mijn sollicitatie: