Inventor Tekenaar

Introductie werkgever

Jansens & Dieperink in Zaandam ontwikkelt, fabriceert en installeert aluminium silo's, blenders en andere producten voor de internationale petrochemische industrie. Het is een technisch hoogwaardige onderneming, welke op haar terrein een wereldnaam heeft verworven. De marktpositie is goed. Onze huidige klanten zijn de producenten en verwerkers van vaste kunststoffen over de hele wereld. Wereldwijd agentennetwerk. Meer dan 95% van de omzet wordt geëxporteerd. Het personeelsbestand bedraagt ongeveer 130 medewerkers.

Gezien de omvang van de orderportefeuille is binnen het bedrijf ruimte ontstaan voor een

INVENTOR TEKENAAR

 

Werkzaamheden:

De Inventor tekenaar is binnen het Tekenbureau (bestaande uit 6 medewerkers) verantwoordelijk voor het maken van ontwerpen/tekeningen conform klantenspecificatie en specifieke normen/codes e.d. Gewerkt wordt met Inventor.

Functie-eisen:

De Inventor tekenaar dient te beschikken over:

  • bij voorkeur een afgeronde opleiding Werktuigbouw op HBO-niveau;
  • liefst een paar jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • ervaring met Inventor;
  • zelfwerkzame persoonlijkheid.

Wat wij bieden:

Een zelfstandige en interessante functie in een internationaal werkend bedrijf. Werkend binnen een klein team, heb je een grote eigen verantwoordelijkheid. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij:

  • marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;
  • start met een tijdelijk dienstverband van één jaar, waarna mogelijkheid tot vast dienstverband;
  • CAO Metaalnijverheid (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij fulltime dienstverband, 8% vakantiegeld, goede pensioenregeling e.d.).

Interesse?

Mail dan je cv en een korte motivatiebrief naar: d.polat@jansensanddieperink.com. We horen graag van je! Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan met mevrouw Dilek Polat, Human Resources Manager. Zij is telefonisch bereikbaar op 075-6168555/075-7601822

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken: www.jansensanddieperink.com.

Reageren
Geslacht: Man Vrouw
Neem contact met mij op via: Telefoon E-mail
Curriculum Vitae
Stuur mij een kopie van mijn sollicitatie: