Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Maak impact met jouw werk! Heb jij al enige ervaring als werkvoorbereider en wil jij aan de slag bij een marktleider? Dan zit je bij Jansens & Dieperink goed. Met ruim 70 jaar ervaring zijn wij dé expert op het gebied van grote aluminium en RVS constructies. Pak deze verantwoordelijkheid en zorg voor kwaliteit bij onze productie in Zaandam!

 

Hoe ziet jouw dag als werkvoorbereider eruit?
Als werkvoorbereider ben je met meer bezig dan de productieplanning en het maken van tekeningen: je maakt bestanden voor de aansturing van productiemachines, programmeert CNC machines en ondersteunt de productieafdelingen en leidinggevenden.

 

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het beoordelen en uittrekken van productietekeningen, het maken van werkopdrachten, het volgen van uitbesteed werk en kritische inkoopdelen, volg je de voortgang van productie en engineering en beheer je het plaatmateriaal en profielen. Je hoort het al: een hele veelzijdige functie, waarbij jouw rol een grote invloed heeft op het hele proces.

 

Bij Jansens en Dieperink staan we voor hoge kwaliteit en bieden bij altijd een unieke oplossing, overal ter wereld. Je hebt dan ook de mogelijkheid tot samenwerking in zeer uiteenlopende internationale projecten.

 

Wat neem jij mee?

 • Diploma MTS/HTS-Werktuigbouw;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in metaalindustrie/apparatenbouw;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels;
 • Zelfstandigheid en accuratesse;
 • Goede communicatieve eigenschappen;
 • Je kan goed tekening lezen;
 • Je hebt ervaring met MS Office en liefst ook met Autocad;
 • Je bent beschikbaar in Zaandam.

 

Dit krijg jij als werkvoorbereider:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Een verantwoordelijke en zelfstandige rol met grote impact;
 • Afwisselende en technisch uitdagende projecten.


Werken bij Jansens & Dieperink

Jansens & Dieperink is een financieel sterk familiebedrijf en bestaat ruim 70 jaar. We zijn actief in het ontwerp, de fabricage en de assemblage van silo’s en blenders van aluminium en RBS. Klanten zijn internationale kunststof producenten en internationaal werkende ingenieursbureaus. Zij hebben een leidende marktpositie. Jansens & Dieperink investeert voortdurend in hoogwaardige productietechnologieën om de kwaliteit van het eindproduct te verhogen. Door de jarenlange expertise en projectreferenties in meer dan 70 landen kunnen wij optimale kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Het ontwerp en de productie vindt plaats in de moderne fabriek in Zaandam. Als expert assembleert Jansens & Dieperink op de bouwplaats van de klant in het buitenland.

 

Interesse in deze functie ?

Mail dan je cv en een korte motivatiebrief naar: d.polat@jansensanddieperink.com. We horen graag van je! Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan met mevrouw Dilek Polat, Human Resources Manager. Zij is telefonisch bereikbaar op 075-6168555/075-7601822

Voor meer informatie kun je ons ook bezoeken op onze website: www.jansensanddieperink.com.

Reageren
Geslacht: Man Vrouw
Neem contact met mij op via: Telefoon E-mail
Curriculum Vitae
Stuur mij een kopie van mijn sollicitatie: