Chef Intern Transport (meewerkend)

Introductie werkgever

Jansens & Dieperink in Zaandam ontwikkelt, fabriceert en installeert met name aluminium silo's en blenders voor de internationale petrochemische industrie. Het is een technisch hoogwaardige onderneming, welke op haar terrein een wereldnaam heeft verworven. De marktpositie is goed. Onze huidige klanten zijn de producenten en verwerkers van vaste kunststoffen over de hele wereld. Wereldwijd agentennetwerk. Meer dan 90% van de omzet wordt geëxporteerd. Het personeelsbestand bedraagt 130 medewerkers.

Vanwege pensionering ontstaat op korte termijn de vacature van

 

CHEF INTERN TRANSPORT (MEEWERKEND)

 

Functie inhoud

Op de afdeling Intern Transport (2 medewerkers, indien nodig aangevuld met extra personeel) wordt gewerkt met divers materieel, zoals heftrucks, zijladers e.d. Intern worden de materialen en grote onderdelen tussen de verschillende  afdelingen getransporteerd. En ten behoeve van de verzending van de onderdelen naar bouwplaatsen over de hele wereld worden containers en vrachtwagens beladen. Ook heeft de afdeling tot taak het buitenterrein opgeruimd te houden.

De Chef Intern Transport is verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van alle interne transportwerkzaamheden. Werkt zelf ook mee als medewerker Intern Transport. Heeft veel contacten met interne afdelingen, maar ook met externe transportfirma's.

 

Functie eisen

Men dient te beschikken over:

  • passende vakopleiding;
  • kennis van opslagtechnieken, materialen, transporttechnieken en laad- en lostechnieken;
  • veel kennis van en veel ervaring met interne transportmiddelen;
  • goed organisator en gevoel voor dienstverlening;
  • goed veiligheidsbewustzijn en -kennis.

Interesse?

Mail dan je cv en een korte motivatiebrief naar: d.polat@jansensanddieperink.com. We horen graag van je! Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan met mevrouw Dilek Polat, Human Resources Manager. Zij is telefonisch bereikbaar op 075-6168555/075-7601822

Voor meer informatie kun je ons ook bezoeken op onze website: www.jansensanddieperink.com

 

Reageren
Geslacht: Man Vrouw
Neem contact met mij op via: Telefoon E-mail
Curriculum Vitae
Stuur mij een kopie van mijn sollicitatie: