Internationaal Lasser

Internationaal Lasser

 

Altijd al als lasser over de hele wereld willen werken? Dan is dit je kans! Wij zoeken een internationaal lasser, die met een team van Nederlandse collega’s aan de slag wil bij onze internationale projecten.

Wat een internationaal lasser dagelijks doet:
Als internationaal lasser verricht je diverse laswerkzaamheden aan aluminium en rvs silo’s en blenders. Hierbij maak je gebruik van MIG-lasapparatuur, die je ook zelf onderhoudt en zo nodig repareert. Tijdens jouw werk op locatie staan eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal.

Wij werken in kleine teams met Nederlandse collega’s. Ook is er altijd een Site Manager aanwezig: de eindverantwoordelijke voor het project. De bouwplaatsen zijn verspreid over de hele wereld (Amerika, Azië, Afrika etc.) en er wordt zelfstandig gewerkt. Een uitzending duurt maximaal 2 maanden, waarna je 3 of 4 weken thuis bent: op jaarbasis zal je dus ongeveer 8 maanden op bouwplaatsen in het buitenland verblijven.

Klinkt dit interessant? Dan neem jij dit mee:

  • Een MBO-Metaaldiploma, liefst aangevuld met een afgeronde SOM/Kenteq-opleiding op niveau 2;
  • Extra (las)diploma’s zijn altijd welkom;
  • Veel ervaring met MIG-laswerkzaamheden (aluminium laservaring niet noodzakelijk);
  • Bij voorkeur enige buitenland-ervaring;
  • Zelfstandigheid en flexibiliteit.

Dit krijg je er voor terug:

  • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van ervaring;
  • Een tijdelijk dienstverband van één jaar, waarna mogelijkheid tot vast dienstverband;
  • CAO Metaalnijverheid (25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen 8% vakantiegeld, goed pensioensregeling e.d.);
  • Diverse opleidingsmogelijkheden;


Werken bij Jansens & Dieperink

Jansens & Dieperink is een financieel sterk familiebedrijf en bestaat ruim 70 jaar. We zijn actief in het ontwerp, de fabricage en de assemblage van silo’s en blenders van aluminium en RBS. Klanten zijn internationale kunststof producenten en internationaal werkende ingenieursbureaus. Zij hebben een leidende marktpositie. Jansens & Dieperink investeert voortdurend in hoogwaardige productietechnologieën om de kwaliteit van het eindproduct te verhogen. Door de jarenlange expertise en projectreferenties in meer dan 70 landen kunnen wij optimale kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Het ontwerp en de productie vindt plaats in de moderne fabriek in Zaandam. Als expert assembleert Jansens & Dieperink op de bouwplaats van de klant in het buitenland.

Interesse in deze functie als internationaal lasser?

Mail dan je cv en een korte motivatiebrief naar: d.polat@jansensanddieperink.com. We horen graag van je! Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan met mevrouw Dilek Polat, Human Resources Manager. Zij is telefonisch bereikbaar op 075-6168555/075-7601822

Voor meer informatie kun je ons ook bezoeken op onze website: www.jansensanddieperink.com

Reageren
Geslacht: Man Vrouw
Neem contact met mij op via: Telefoon E-mail
Curriculum Vitae
Stuur mij een kopie van mijn sollicitatie: