Bouwplaatslassers buitenland

Introductie werkgever

Jansens & Dieperink in Zaandam ontwikkelt, fabriceert en installeert met name aluminium en rvs silo’s en blenders voor de internationale petrochemische industrie. Het is een technisch hoogwaardige onderneming, welke op haar terrein een wereldnaam heeft verworven. De marktpositie is goed. Onze huidige klanten zijn de producenten en verwerkers van vaste kunststoffen over de hele wereld. Wereldwijd agenten-netwerk. Meer dan 95% van de omzet wordt geëxporteerd. Het personeelsbestand bedraagt 130 medewerkers. De silo’s en blenders worden in onderdelen over de gehele wereld verscheept, waarna de eindmontage (incl. aflassen) op het bouwterrein bij de klant plaatsvindt.

Ter versterking van onze bouwplaatsteams zijn wij op zoek naar enkele

Bouwplaatslassers buitenland

Het werk

De bouwplaatslasser buitenland verricht diverse laswerkzaam­heden (semi-automatisch en handmatig) aan aluminium en rvs silo's en blenders. Gebruik wordt gemaakt van MIG-lasapparatuur, die je ook zelf onderhoudt en zo nodig repareert. Gewerkt wordt in kleine teams met 2 à 5 Nederlandse collega's. Eindverantwoor­delijk ter plekke is een site manager buitenland. Er wordt zeer zelfstandig gewerkt. De bouwplaatsen zijn verspreid over de hele wereld. Een uitzending duurt max. 2 maanden, waarna je 3 of 4 weken thuis bent. Op jaarbasis verblijf je ongeveer 8 maanden op bouwplaatsen in het buitenland.

Onze eisen

De bouwplaatslasser buitenland dient te beschikken over:

  • een voltooide VMBO-opleiding, liefst aangevuld met een primaire SOM/Kenteq-opleiding op niveau 2;
  • aanvullende lasopleidingen (NIL);
  • veel ervaring met MIG-laswerkzaamheden (aluminium laservaring niet noodzakelijk); 
  • bij voorkeur enige buitenland-ervaring;
  • zelfstandig kunnen werken en flexibel zijn.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een zelfstandige functie binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan.

 Daarnaast bieden wij:

  • aantrekkelijk salaris, afhankelijk van ervaring;
  • start met tijdelijk dienstverband van één jaar, waarna mogelijkheid tot vast dienstverband;
  • CAO Metaalnijverheid (25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld, goede pensioenregeling e.d.);
  • ruime opleidingsmogelijkheden.

Indien je wilt solliciteren naar deze functie, stuur ons dan per e-mail je c.v. met een toelichting, waarom je interesse hebt in deze functie. Ons e-mailadres is: r.beeldman@jansensanddieperink.com. Voor meer informatie kun je ook bellen met Ruud Beeldman, Human Resources Manager. Hij is telefonisch bereikbaar op 075-6168555/6504064 (overdag) of 072-5899704/06-29582588 (‘s avonds/weekend).

Reageren
Geslacht: Man Vrouw
Neem contact met mij op via: Telefoon E-mail
Curriculum Vitae
Stuur mij een kopie van mijn sollicitatie: