Medewerker Quality & Safety

Jansens & Dieperink in Zaandam ontwikkelt, fabriceert en installeert met name aluminium en rvs silo's en blenders voor de internationale petrochemische industrie. Het is een technisch hoogwaardige onderneming, welke op haar terrein een wereldnaam heeft verworven. Meer dan 95% van de omzet wordt geëxporteerd. Het personeelsbestand bedraagt 130 medewerkers. De silo´s en blenders worden in onderdelen verscheept,waarna de eindmontage (incl. aflassen) op het bouwterrein bij de klant plaatsvindt.

Wij komen graag in contact met kandidaten voor de (nieuwe) fulltime functie van:

Medewerker Quality & Safety

Het werk:

Op de afdeling Quality Control werken nu 2 medewerkers. Op korte termijn zal de afdeling ook werkzaamheden gaan verrichten op het terrein van Arbo/Veiligheid. In de nieuwe functie van de medewerker Quality & Safety gaat het om o.a. de volgende werkzaamheden:

 • beheren en opstellen kwaliteitsprocedures, kwaliteitscontroles in eigen productie en inzake uitbesteed werk, samenstellen van fabricagehandboeken (voor onze klanten), adviseren van chefs en vaklieden m.b.t. kwaliteitsonderwerpen e.d.;
 • maken risico-analyses, opstellen veiligheidsinstructies en –procedures, realiseren verbeteringen op terrein Arbo/Veiligheid in nauwe samenwerking met chefs en vaklieden, controleren of veilig wordt gewerkt e.d.

Functie-eisen:

Om in deze functie goed te kunnen opereren, dien je te beschikken over:

 • een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau;
 • liefst enige jaren ervaring met vergelijkbare werkzaamheden;
 • hoge mate van accuratesse;
 • goede kennis van de Engelse taal;
 • goede communicatieve vaardigheden (i.v.m. de vele interne contacten).

Ons aanbod / je sollicitatie:

Wij bieden je een zelfstandige functie binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan.

Daarnaast bieden wij:

 • marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • start met tijdelijk dienstverband, waarna mogelijkheid tot vast dienstverband;
 • ruime opleidingsmogelijkheden;
 • CAO Metaalnijverheid (25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld, goede pensioenregeling e.d.).

Indien je wilt solliciteren naar deze functie, stuur ons dan per e-mail je c.v. met een toelichting, waarom je interesse hebt in deze functie. Ons e-mailadres is: r.beeldman@jansensanddieperink.com. Voor meer informatie kun je ook bellen met Ruud Beeldman, Human Resources Manager. Hij is telefonisch bereikbaar op 075-6168555/6504064 (overdag) of 072-5899704/06-29582588  (’s avonds/weekend).

Voor meer gedetailleerde informatie over ons bedrijf en onze producten kun je ook onze  website bezoeken: www.jansensanddieperink.com.

Reageren
Geslacht: Man Vrouw
Neem contact met mij op via: Telefoon E-mail
Curriculum Vitae
Stuur mij een kopie van mijn sollicitatie: